Ons verhaal

Even voorstellen

Wij zijn Mark Dijk en Edith Seders, partners in het leven en in de zaak. Wij zijn de trotse eigenaren van Truffels Eetertainment: een cateringbedrijf dat van elke gelegenheid een culinair feest maakt.

Wij begonnen in 2009 met een klein restaurant in de Lange Veerstraat, waar we een betaalbaar en hoogstaand zesgangenmenu serveerden in een gastvrije en gezellige sfeer. Dit werd al snel een succes bij de Haarlemmers en daarbuiten. In 2014 verhuisden we naar een groter pand in dezelfde straat, waar we alles opnieuw inrichtten en moderniseerden. Na de verkoop van ons restaurant zijn we ons op catering gaan richten.

Wat doen we

Sinds 2018 zijn we actief onder de naam Truffels Eetertainment, waarmee we onze passie voor eten en entertainment combineren. We verzorgen chef tables, catering aan huis, pop-up events en nog veel meer. We hebben een breed aanbod aan finger, food bites en hapjes, die we aanpassen aan uw wensen en voorkeuren.

Sinds 2019 zijn we ook de trotse huis cateraar van het Teylers Museum, het oudste museum van Nederland. We verzorgen daar de partijen, het museumcafé en de externe catering. We werken ook regelmatig samen met de Philharmonie, onze goede buur, waar we allerlei soorten catering verzorgen. Daarnaast zijn we sinds januari 2024 te vinden op het Donkere
Spaarne 28, een prachtige locatie die al jaren tot de verbeelding spreekt. Hier kunt u genieten van onze heerlijke gerechten in  een sfeervolle ambiance.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat u verrassen door Truffels. Wij maken van uw evenement een onvergetelijke belevenis. Truffels: de smaakmakers van Haarlem.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten van Truffels Entertainment!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over onze evenementen, menu’s en andere spannende activiteiten en aanbiedingen.