Truffels X Tylers

Het Teylers Museum

Het Teylers Museum is een van de meest historische en iconische musea van Nederland. Opgericht in 1778 is dit het oudste museum van ons land. Het kent een rijke geschiedenis aan kunst, wetenschap en natuurlijke historie. Teylers geldt als een plek waar bezoekers genieten van de prachtige collecties en tentoonstellingen.

Als huiscateraar van het Teylers Museum maakt het Truffels trots onderdeel te zijn van deze rijke geschiedenis. Wij bieden een breed scala aan culinaire mogelijkheden die passen bij de unieke sfeer van de diverse (thema)ruimtes binnen dit monumentale en authentieke gebouw. Onze gerechten zijn samengesteld uit verse seizoensgebonden ingrediënten, met zorg bereid. Daarmee garanderen wij de smaakpapillen van onze gasten te prikkelen.

Het Teylers is de perfecte locatie voor uw:

Trouwen in het Teylers Museum en daarna een diner bij Truffels op onze prachtige ruime locatie aan het Spaarne behoort ook tot de mogelijkheden. De locaties liggen op slechts minuten loopafstand van elkaar.

Facts & figures

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten van Truffels Entertainment!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over onze evenementen, menu’s en andere spannende activiteiten en aanbiedingen.